ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

 

PLATINWIN GAME CLUB ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΊΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΠΟΥ ΔΊΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΕΤΕ ΈΝΑ IPHONE 11 (Ή ΙΣΟΔΎΝΑΜΗ ΑΞΊΑ 850 EURO ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΆ) ΚΆΘΕ 3 ΜΉΝΕΣ. ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ CLUB ΛΑΜΒΆΝΕΤΕ ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΎΛΗ GAME OF SKILL. 18 + ΧΡΈΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ ΠΛΗΡΩΜΉΣ €2.03 ΑΝΆ SMS, 3 SMS ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΆΔΑ (ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΆΓΙΑ ΤΈΛΗΤΟΥ ΔΙΚΤΎΟΥ ΣΑΣ) ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΤΗΝ ΆΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΌΧΟΥ ΤΗΛΕΦΏΝΟΥ. ΤΟ ΈΠΑΘΛΟ (Ή ΤΟ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΟ ΧΡΗΜΆΤΩΝ) ΘΑ ΣΤΑΛΕΊ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΏΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΊΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΊΑ, ΣΤΕΊΛΤΕ OFF PLATINWIN (CYTA, EPIC) ΣΤΟ 6161.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΌΡΟΙ ΧΡΉΣΗΣ

ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΩΣ «ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΌΡΟΙ», ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΤΟΜΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ (ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ «ΥΠΗΡΕΣΙΑ SMS») ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ WEBSITE Η ΕΝΟΣ WAPSITE (ΤΑ “SITE”) ΚΑΙ/Η ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ Η ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥ (ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΩΣ «ΠΑΡΟΧΟΣ» Η ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ Β’ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΥ), ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΌΡΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ. ΟΙ ΔΥΟ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ SMS ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ SITE) ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΩΣ «ΥΠΗΡΕΣΙΑ» Η «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ». Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΌΡΟΥΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΌΡΟΥΣ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΚΑΝΟΝΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Η ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ (ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΩΣ «ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ»). ΟΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΌΡΩΝ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΌΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ, ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ. ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΌΡΟΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ. ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ) ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΕΝΕΞΗΣ, ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ, ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL (UNIFORM RESOURCE LOCATOR) ΤΩΝ SITE ΟΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΌΡΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ/Η ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΞΟΦΛΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΌΡΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ SMS ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ SITE ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΩΝ, ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ, ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

 

1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ

ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ON-LINE ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΕΙΔΗΣΕΩΝ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, E-MAIL, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ CHAT, ΑΝΕΚΔΟΤΩΝ, ΩΡΟΣΚΟΠΙΩΝ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΦΟΝΤΩΝ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΩΝ ΗΧΩΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ. ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ (Η ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΣ Η ΜΟΝΙΜΩΣ Η ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ Η ΕΣΑΣ ΩΣ ΧΡΗΣΤΗ, ΕΑΝ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ.

2. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:

1. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΌΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ/Η ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΟΦΛΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ

2. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΟΦΛΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΌΡΟΥΣ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ «ΩΣ ΕΧΕΙ» ΚΑΙ «ΩΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ» ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΗΣΗΣ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, ΟΥΤΕ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ (ΕΓΚΑΙΡΩΣ), ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ Η ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ SMS, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ, ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ» ΣΤΑ SITE.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΡΟΧΟΥ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ Η’ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (WAP, GPRS). ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ WEBSITE ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ. ΈΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΕΝΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Η ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ. ΈΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ/Η ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΟΥΝ Η ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Η ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ Η ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΕΑΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Η ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΞΟΔΑ. Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ «ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ (Π.Χ. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΦΟΝΤΟΥ) Η ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ «ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ» ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ (Π.Χ. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ WAP-PUSH Η ΡΙΝ ΓΙΑ ΝΑ «ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ» ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΑ SITE Η ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ (Π.Χ. ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΛΗΣΗΣ MSISDN (MOBILE STATION INTEGRATED SERVICES DIGITAL NETWORK NUMBER) ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ). ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΝ «ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ» Η ΟΧΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΝΑ «ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ», ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ/Η ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ (ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ «ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ».

3. ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΑ SITE ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ SMS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΩΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ SMS ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΑΣ Η ΘΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΑΣ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΤΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ, ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΌΛΕΣ ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ. Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ (ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΒΑΣΗ), ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ/Η ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ/ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΙΤΟΥ, ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ Η ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ, ΤΟΠΙΚΟΥΣ Η ΛΟΙΠΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ (ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ), ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΜΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΓΝΙΩΝ Η ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΟΡΟΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ Η ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Η ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΡΓΑΝΟ Η ΟΡΓΑΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΦΟΡΩΝ.

4. ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ:

a. ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ Η ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ

b. ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ, ΜΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΕΙΚΟΝΩΝ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ Η ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ, ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΗ, ΑΙΣΧΡΗ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Η ΕΙΚΟΝΕΣ

c. ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ Η ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

d. ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΘΑ 

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ Η ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ Η ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Η ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Η ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Η ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΣ Η ΑΛΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ Η ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ

e. ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΓΑΘΩΝ Η ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

f. ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ, WEB SITE Η ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΕΥΡΕΩΣ

g. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΕ, ΠΩΛΕΙΤΕ, ΕΠΑΝΑΠΩΛΕΙΤΕ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΕΝ ΟΛΩ Η ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΚΑΙ

h. ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

i. ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ 

E-MAIL, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ, ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Η ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΩΝ ("SPAM"). ΕΠΙΠΡΌΣΘΕΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΓΙΑ ΝΑ

(Α) ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ E-MAIL ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ/Η ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ/ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,

(Β) ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ E-MAIL ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ,

(Γ) ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ E-MAIL ΜΕ ΑΠΑΤΗΛΟ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΘΕΜΑ,

(Δ) ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΚΑΚΟΗΘΗ E-MAIL, Η

(Ε) ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ Η ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ E-MAIL ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

j. Ο ΠΑΡΟΧΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΧΕΡΕΙΑ, ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΤΟΥ 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ Η ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΝ.

5. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ, ΘΑ ΕΓΓΥΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ: ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΩΣ «ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ») ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ. ΕΑΝ Ο ΠΑΡΟΧΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΧΕΡΕΙΑ, ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ, ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ Η ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΣ ΤΗΣ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ/Η ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΚΩΔΙΚΩΝ ΚΑΙ/Η ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ Η ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΔΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ (ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ BROWSER ΣΑΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ Η ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ Η ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ Η ΟΤΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ. Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΩΣ ΧΡΗΣΤΗΣ, ΟΠΩΣ Π.Χ. ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ SMS. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΣΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΟΠΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ. ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

6. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΠΑΘΛΑ

ΕΑΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΑΘΛΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΌΡΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ. ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ SITE. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ. ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΌΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΌΡΟΥΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ, Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΓΚΥΡΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΠΑΘΛΩΝ ΠΑΡΕΡΧΕΤΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΓΚΥΡΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΕΝΤΟΣ 21 ΗΜΕΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ. ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟ ΤΥΧΗΡΩΝ ΠΑΙΓΝΙΩΝ Η ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ. Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΣΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ Η ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ, ΧΩΡΙΣ Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ. Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΑ SITE ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ. ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΞΙ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ, ΟΠΩΣ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ/Η ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ/Η ΧΟΡΗΓΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

7. ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ, ΣΥΝΤΑΞΑΜΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ  , Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΌΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ «ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ», ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ» Η «ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ» (ΤΑ «ΣΤΟΙΧΕΙΑ») ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ/Η ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΥΛΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΠΑΡΟΧΟΣ Η ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΣΥΝΑΙΝΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΌΡΟΥΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ. ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ, ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΌΡΩΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΌΡΟΙ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ.

8. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΤΕ, ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΤΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ, ΤΑ ΜΕΛΗ, ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΡΓΟΛΗΠΤΕΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ, ΑΔΕΙΟΔΟΧΟΥΣ, ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΘΕ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΣΕΩΝ, ΑΓΩΓΩΝ, ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ, ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Η ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ Η ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ Η ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ

I ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΥ

«ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ», ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ SITE, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΜΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ «ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ» ΑΠΟ ΤΟ SITE,

II ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΌΡΩΝ ΚΑΙ

III ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΟΥ, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ Η ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

ΤΡΙΤΩΝ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΜΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΤΩΝ ΕΥΛΟΓΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ Η ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΩΣΗ, ΑΓΩΓΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΠΑΙΤΗΣΗ Η ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. 

9. ΧΡΗΣΗ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ, ΓΡΑΠΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΝΙΟΤΕ. ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ, ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ Η ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΠΡΟΦΙΛ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ (ΓΡΑΠΤΩΝ) ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΧΕΡΕΙΑ, ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΌΡΟΥΣ Η ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΦΙΛ, ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ (ΓΡΑΠΤΩΝ) ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Η ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ/ΣΤΑ SITE ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. ΌΛΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΦΙΛΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΕΟΥΣΑ ΧΡΗΣΗ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΕΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ Η ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΑΝ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ.

10. ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΣΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ SMS. ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ SITE ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ/Η ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ SMS. ΕΠΙΣΗΣ, ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ, ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΓΕΝΙΚΑ, ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ SMS ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SMS ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ, ΔΗΛ. ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΑΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΕΞΗ OFF, Η ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ SITE. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΜΕΥΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ (ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟ ΚΩΔΙΚΟ) ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ OFFΣΤΟΝ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΌΡΟΥΣ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SITE ΚΑΙ/ Η ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ E-MAIL ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΤΑ SITE ΚΑΙ/Η ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ Η ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΌΡΟΥΣ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ. ΩΣΤΟΣΟ, ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΤΙΜΟΛΟΓΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ. Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΧΕΡΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ, ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ Η ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ Η ΑΡΧΕΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ/Η ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

11. ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ/Η’ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ. ΩΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΣΤΑ SITE ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ SMS Η ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ Η ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ Η ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ. ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΡΗΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΑΣ. Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ Η ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΣΤΑ SITE Η ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ Η ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΑΣ. ΈΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΜΕΣΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Η ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ Η ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ.

12. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΩΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Η ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ, ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ Η ΕΞΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ («ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ») ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ Η ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΟΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΕΙΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΡΗΤΟ Η ΣΙΩΠΗΡΟ, ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΡΗΤΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΌΡΟΥΣ. ΩΣ «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ» ΝΟΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΩΝ, ΤΟΥ COPYRIGHT, ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ, ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΙΣΧΥ ΤΩΡΑ Η ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ SITE ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ Η ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ COPYRIGHT. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ SITE ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΡΗΤΗ ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ Η ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΗΚΕΙ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ/Η ΧΟΡΗΓΟΥΣ Η ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙ COPYRIGHT, ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ, ΟΝΟΜΑΣΙΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΩΝ Η ΣΕ ΑΛΛΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ. ΕΓΓΥΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΤΕ, ΜΙΣΘΩΣΕΤΕ, ΥΠΟΜΙΣΘΩΣΕΤΕ, ΔΑΝΕΙΣΕΤΕ, ΕΚΜΙΣΘΩΣΕΤΕ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΙΤΕ, ΠΩΛΗΣΕΤΕ, ΔΙΑΝΕΙΜΕΤΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ Η ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Η ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ Η ΟΛΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Η ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΡΗΤΗ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ. Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ, ΑΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗ, ΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ, ΑΝΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΚΧΩΡΗΤΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ «ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ» ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΤΟΥ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ SITE ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΌΡΟΥΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΕ, ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΕ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΗΓΗΣ Η ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΕ, ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ, ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΕ, ΔΙΑΝΕΜΕΤΕ, ΠΩΛΕΙΤΕ, ΕΠΑΝΑΠΩΛΕΙΤΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Η ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΥΤΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ Η ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥΣ Η ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΩΔΙΚΟ ΠΗΓΗΣ (ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ), ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ Η ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΌΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩΛΕΙΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙΤΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ Η ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΕ ΜΕ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Η ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΓΓΥΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ) ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΕΓΓΥΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.

13. ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Ο ΠΑΡΟΧΟΣ, ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ , ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ (ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ) ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ SITE ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ:

  1. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ SITE ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ «ΩΣ 

ΕΧΕΙ» ΚΑΙ «ΩΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ» ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΡΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΡΗΤΕΣ Η’ ΣΙΩΠΗΡΕΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ Ή ΑΛΛΕΣ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ SITE, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΤΩΝ ΣΙΩΠΗΡΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΤΙΤΛΟΥ, ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

  1. ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ 

ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ SITE. ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΔΕΝ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ SITE ΘΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ SITE ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ.

  1. ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ Η’ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΙΤΕ ΓΡΑΠΤΗ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ 

ΑΠΟΚΤΑΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Η’ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΡΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η’ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.

  1. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ «ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ» ΚΑΙ/Η’

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ SITE ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η’ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΑΝ «ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ» Η’ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ SITE.

  1. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CHAT: ΟΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, 

ΔΗΛ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ SMS, ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ SITE ΚΑΙ/Η’ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

14. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ, ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ Η’ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ, ΜΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ, ΕΜΜΕΣΗΣ, ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΗΣ ΖΗΜΙΑΣ, ΕΙΔΙΚΗΣ, ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ Η’ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΡΙΤΟΥ Η’ ΑΠΟΘΕΤΙΚΗΣ ΖΗΜΙΑΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΕΡΔΩΝ, ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ) ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ Η’ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ SITE, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Ο ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΖΗΜΙΩΝ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΤΡΙΤΟΙ). ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ Η’ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΗ Η’ ΑΠΟΘΕΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ, ΟΠΟΤΕ Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ Η’ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΕΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΕΙΤΕ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΑΔΙΚΟΠΡΑΚΤΙΚΗ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ) Ή’ ΑΛΛΗ) ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ SITE.

15. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΌΡΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ. ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΥΛΙΚΟ Η ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ Η ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΑΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΜΕ ΕΝΟΡΚΟΥΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΓΩΓΗ ΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΌΡΟΥΣ. Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΩΛΗΣΗ ΑΓΑΘΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ Η ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Η ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΌΡΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Η ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Η ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΌΡΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΚΥΡΗ Η ΑΝΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ Η ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ Η ΕΚΛΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ. Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ. ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΌΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΟΡΙΖΟΥΝ, ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ, ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΠΕΔΙΟ Η ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΣΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ.

     

2021 PlatinWin All rights reserved

Privacy Policy Contact us